Υπηρεσίες V.I.P

Η προστασία υψηλών πρόσωπων (V.I.P) είναι ίσως μια από τις πιο λεπτές και δύσκολες υπηρεσίες που μπορεί να προσφέρει μια εταιρία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας.

 

Με ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο εμπειρίας και ικανότατα στελέχη C.S.P HERMES μπορεί να υλοποιήσει το δύσκολο αυτό έργο με ζήλο και τη διακριτικότητα που
απαιτεί αυτό.

 

Συχνά, τα άτομα που χρειάζονται προστασία προέρχονται από το χώρο των επιχειρήσεων, της πολιτικής ή του θεάματος.

 

Στη φύλαξη των V.I.P επιστρατεύουμε επαγγελματίες  με άρτια εκπαίδευση οι οποίοι μπορούν να ανταποκριθούν σε δύσκολες και απαιτητικές  συνθήκες.

 

Οι ομάδα μας πάντα με διακριτική παρουσία,  ακολουθεί σε κάθε  δραστηριότητα και φροντίζει για την ασφάλεια  κατά τη διάρκεια των συναντήσεων και των μετακινήσεων των προσώπων.

Προσφέρουμε  υπηρεσίες με πολυτελή αυτοκίνητα και έμπειρους οδηγούς , έτσι ώστε να έχετε μια ασφαλής μεταφορά σε όποιο σημείο εσείς επιθυμείτε .
 
  Η εχεμύθεια , η ασφάλεια και η εμπειρία μας στον χορό μας είναι το τρίπτυχο που ακολουθούμε από την πρώτη μέρα της λειτουργίας μας απέναντι στους πελάτες μας.
 Πολλές είναι η φορές που θα επιθυμείτε να ταξιδέψετε με ασφάλεια και μυστικότητα.  
 
   Η C.S.P Hermes Security διαθέτει ιδιωτικά ελικόπτερα με χρόνια έμπειρους πιλότους, ώστε η μεταφορά σας να γίνει ευκολότερη , γρηγορότερη αλλά πάνω από όλα με ασφάλεια είτε σε κοντινούς προορισμούς είτε όπου μας ζητηθεί από εσάς.  
  Στην εταιρία μας μπορούμε να σας παρέχουμε την κάλυψη φύλαξης και μεταφορά από την θάλασσα. Συχνά τους καλοκαιρινούς μήνες γίνονται συναυλίες, συνέδρια και διάφορες εκδηλώσεις που είναι κοντά σε παραθαλάσσιες περιοχές.
   Η  C.S.P Hermes Security  αναλαμβάνει την φύλαξη και την μεταφορά σας από το υγρό στοιχείο. Διαθέτουμε άρτια ειδικευμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό για αυτές τις περιπτώσεις. 
   Εχεμύθεια, ασφάλεια και εμπειρία είναι το τρίπτυχο που ακολουθούμε από την πρώτη μέρα της λειτουργίας μας απέναντι στους πελάτες μας.
 

Υπεύθυνος Αθήνας

Ραφαήλ Καραμολέγκος

Τηλ : 6934611870

Personal Mail : r.karamolegkos@hermes-security.gr

Υπεύθυνος Σύρου  & Πρόεδρος Εταιρίας

Στέφανος Καπνιάς

Eπικοινωνία Με την Εταιρια

Νεωριου 2 – ΤΚ 84100

Τηλ: 2281301361

info@hermes-security.gr

csphermes@gmail.com

 
DutchEnglishFrenchGermanGreekItalianRussianSpanish